Ervaringen met Sensiplan


Vrouwen beginnen om heel uiteenlopende redenen met Sensiplan. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Sensiplan? Lees hieronder ervaringen van gebruikers.

“Deze cursus moet iedere vrouw volgen” – Miriam, 35

“Veilige, open sfeer. Er was ruimte voor onze vragen en levensbeschouwing” – Gerwin, 24

“Veel geleerd, in staat nu zelfstandig de methode toe te passen” – Liesbeth, 21

“Fijn dat ik nu zonder te hoeven spelen met hormonen verantwoord met mijn vruchtbaarheid om kan gaan, dat zocht ik!” – Sharon, 28

“Ben echt enthousiast over de methode. Blij dat ik iets gevonden heb wat bij me past, waardoor ik m’n lichaam alleen nog maar beter leer kennen. De methode zit boven verwachting waterdicht in elkaar”

“Consulent is professioneel zonder te ‘zakelijk’ te zijn. De cursus is zelfs beter dan ik verwacht had: pas na de cursus heb ik een duidelijk en positief beeld van Sensiplan gekregen.”

“Fijn dat deze methode er is! Geen hormonen, maar maandelijks bewust zijn van de vruchtbaarheid. Bedankt voor jullie inzet.”

“Open sfeer, alles kon gezegd worden.”

“Er bestond veel openheid. De persoonlijke aandacht voor onze eigen situatie sprak ons erg aan.”

“Consulent is in staat alle vragen helder en duidelijk te beantwoorden en is enthousiast en persoonlijk. Er is 100% voldaan aan mijn verwachtingen op basis van de vooraf gegeven informatie over de cursus.”
Mirjam, verloskundige.

“Er werd goed de tijd genomen voor een individueel gesprek. Fijn tempo met de opdrachten. De vaart erin gehouden. Prettig dat er in kleine groepen gewerkt wordt.”

“Prettige en rustige kennisoverdracht, genoeg tijd voor vragen. Leuk/interessant dat het net weer verder gaat dan wat in het boek staat.”.

“Consulent weet veel, legt duidelijk en systematisch uit. Goede benadering in individueel contact. Veel geleerd, erg nuttig.”